Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

En blondine om Blondina over alle blondiner.

– Det ble mange blonde ord i en overskrift :p

Er det en ting som er sikkert så er det at Paris Hilton anses som en stereotypisk blondine. Med stereotypisk blondine så mener jeg rett og slett dum, hun som alle blondinevitsene er bygget opp rundt. Nå har hun i tillegg klart å kjøpe seg en knæsj rosa bil for å passe til den ellers så blonde livsstilen. Prislappen på herligheten er på svimlende 1.5 millioner norske kroner. Det må være deilig å en utømmelig sandkasse full av penger…

Selv prøver jeg å få studielånet til å strekke til, er ikke verden rettferdig? Men når jeg tenker meg om så vil jeg egentlig heller være smart og student enn dum og rik. Hva ville du vært?

Tags: ,

Kommentarer stengt.