Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

Menn er noen skikkelige pingler

Av en eller annen grunn klarer jeg å rota meg borti alle mulige sex relaterte artikler. Står det sex på nettsiden så klikker man jo på det. Det er en naturlov.

Uansett, den siste artikkelen jeg leste ble jeg bare sur av. Kort gjenfortalt handler den om et par som har vært sammen i ni år og finner ut av at de vil prøve trekantsex. De kommer i kontakt med en jente som vil være med, vi kan jo gjette hvem som valgte om det var en mann eller kvinne som skulle være med.. og gjennomfører sengeakrobatikken. Begge to er fornøyde, og det hele er en suksess. Senere bestemmer de seg for å ta med en mann istedet, og det er her problemene begynner. Artikkelen gir ingen juicy detaljer kun; «Hele kvelden endte dumt, og vi følte oss utilpass i situasjonen». Tredjemannen på lasset var tydeligvis fornøyd og han fortsetter å ta kontakt med paret, noe de ignorerer. Dette ender tilslutt med at mannen i forholdet slår opp fordi han ikke takler at den tidligere mannen prøver å ta kontakt med kjæresten.

Huff jeg håper virkelig de har glemt noen detaljer i denne historien for dette hørtes jo bare idiotisk ut. Slå opp over at noen andre er interessert i å ha sex med partneren din når partneren helt klart og tydelig sier at hun ikke vil? Det er jo her man skal være mann og støtte partneren.

Om vi bare skal basere oss på denne historien så er vel eneste mulige trekant to jenter og en mann. Ja dere likte den gutta? Nei, jeg tror vi heller sier at dere gutter er noen skikkelige pingler.

Ahh, forresten her fant jeg et utmerket eksempel på bra trekantsex i fylla!

Tags: , ,

2 svar til “Menn er noen skikkelige pingler”
 1. Cathrine Jensen sier:

  Hei!

  Jeg er journalisten bak denne artikkelen, og må si det at «vi» har så absolutt ikke glemt noen juicy detaljer! Det er av respekt og hensyn til det anonyme caset at vi ikke har med intime detaljer som oppstod under selve eksperimentet!
  Her forteller hun om en vond erfaring – sin historie – og ikke en sex-fortelling..
  Dette følte jeg at jeg måtte kommentere. Ellers er det fint med synspunkt og at du linker til artikkelen 😉

  CJ

 2. susanne sier:

  Hmm, nå ser det ut som artikkelen er borte.. Ting skjer når man er på ferie. uansett syntes artikkelen var litt rar sett utenfra når man bare baserte seg på det som stod i artikkelen. Forhåpentligvis er det bare du som har utelatt noen detaljer.