Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

Har du en sjalu kjæreste? Da bør du passe på!

Pass på neste gang du får undertøy..

Pent undertøy liker alle jenter, og det er alltid hyggelig å få noe sexy fra kjæresten. Likevel bør du nå passe på hvis kjæresten er av den sjalu typen og du liker å ha hemmeligheter.

Nylig har det blitt lansert undertøy med «gps sporingssystem» Dette betyr så mye at om du har på deg undertøyet kan kjæresten din, eller alle andre som har passordet til undertøyet spore akkurat hvor du befinner deg! Reaksjonene er mange, noen raser og kaller dette for et moderne kyskhetsbelte, mens andre mener at det kan være en fin sikkerhetsanordning om du skulle bli kidnappet..

Om kjæresten din skulle gi deg noe sånt tror jeg du enten har en kontrollfreak eller så har han ikke sett hva han har kjøpt. Jeg hadde ihvertfall aldri klart å gå med noe sånt, «storebror ser deg» følelsen hadde nok blitt for ille. Hva med deg, kunne du noengang brukt undertøy med en sporingssender?

Ps, se forøvrig Triumphs nye kolleksjon

Tags: ,

Ett svar til “Har du en sjalu kjæreste? Da bør du passe på!”
  1. meg sier:

    ja