Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

Valentine <3

Kjære alle jenter, kan dere hjelpe meg med å finne på en bra valentinesgave eller overraskelse? Kjenner at jeg holder på å gå på en vegg bare av tanken, for hva er egentlig bra nok??
Gutter: kom gjerne med innspill 😉 (ikke tenk koffert nå da..)

Tags:

3 svar til “Valentine <3”
  1. Ole sier:

    Ikke tenkte koffert? Er det ikke det Valentine handler om? Du har jo den klassiske middag ute + sengekos, men det går ikke fordi vi ikke kan tenke koffert. Videre har du jo reise til et eller annen eksotisk sted eller spa men det går jo ikke heller pga. denne kofferten.. Dere jenter må jo alltid ha med dere en enorm koffert med alt mulig. Igjen sitter vi med grandiosa og tvkveld med vil du bli millionær, tror du dama blir glad da eller?

  2. theresealexandra sier:

    Jeg synes faktisk røde roser og en kjempefin hilsen er den beste gaven på valentinedagen 🙂

  3. karoline sier:

    Hmmm…vel, restaurantbesøk er vel ganske tradisjonellt, men det er det vel en grunn til at mange tyr til nettopp det, og det er jo fordi det funker. Og man trenger ikke å ta med seg kofferten dit. En veske holder lenge…