Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

Skitt fiske…

Da var det lørdag og på tide å bevege seg ut på byen. Antrekket er valgt ut med omhu, de høye hælene er på og sminken lagt med stød hånd. Likevel føler jeg meg usikker i dag, noe som for min del er noe uvanlig. Jentegjengen skal på byen. Og jeg har nettopp slått opp med typen. Greia er den, at nesten alle av veninnene mine har type og de har gjort det til sitt store oppdrag å hooke meg opp med alle de normalt ville ha prøvd seg på. Det kan bli ganske slitsomt, spesielt når jeg absolutt ikke er i form til det. Sjekkehumøret har rett og slett ikke kommet over meg. Etter at jeg slo opp med typen for en liten stund siden føler jeg at jeg har glemt hvordan man sjekker og flørter. Men uansett vil de at jeg skal komme over han så fort som mulig. Det vil jeg også i og for seg. Ok da, jeg gleder med litt til å begi meg ut på flørtern igjen. Kunne grafse på rompa til en heit børsmegler eller trainee…..*sikle*. Skitt fiske…

Kommentarer stengt.