Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

Hamster ettersøkt for kidnapping

Hvem har vel sagt at nyhetene ikke trenger å være underholdene? Jeg er glad jeg ikke er nyhetsreporter for jeg hadde nok ledd meg i hjel, men det skal sies at blondina i videoen takler det veldig bra. Se selv.

[HTML1]

Tags: , ,

6 svar til “Hamster ettersøkt for kidnapping”
 1. Ida sier:

  hehe, genialt..

 2. Blondie.no » Blog Archive » Bloggeskolen for blondiner -flere besøkende sier:

  […] lært den opp til å fly selv eller lignende, grunnen til at jeg bruker en hamster som eksempel er dette geniale innlegget men nok om det. Så hva skal du skrive om? Dette kan jeg ikke svare deg på, men skriv om det som […]

 3. fride sier:

  Hahaha!

 4. kinderegget sier:

  haha. artigste!

 5. amalijenta sier:

  nyheter er kjedelig

 6. Susann sier:

  tror jeg må le meg i hjel, haha.