Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

Hvordan skaffe seg en eks…

Jeg er sjokkert. Dypt sjokkert. Jeg fersket et par ha sex på fest i går. Ok, ikke så sjokkerende i seg selv kan du si, og jeg er vel i og for seg enig i at det ikke er noe sjokkerende i seg selv, helt til du ser at mannen er kjæresten til en god venninne. Hva i alle dager gjør man da?
Skrike? Hyle? Ringe alle kjente? Ta bilde og legge ut på nettet? (Det siste var egentlig veldig fristende men hadde desverre et meget dårlig mobilkamera…) Vel, min naturlige reaksjon var å slå nummeret til bestevenninnen min, gi mobilen til (eks)kjæresten, gi jenta det styggeste blikket jeg kunne klare og lukke døren etter meg.

Tags: ,

5 svar til “Hvordan skaffe seg en eks…”
 1. fride sier:

  Oi, gud for en drittsekk :s
  Hadde nok gjort akkurat det samme!

 2. Canaha sier:

  Haha 😛 nice xD

 3. litlebe sier:

  Synd du ikke hadde bra kamera… Hadde virkelig vært fortjent at de bildene kom ut overalt…

 4. Petter Johan sier:

  Ai, den er passe kjip!
  «Ehm, hei du. pespes»

 5. Bittan sier:

  Hvordan gikk det med den da? Selv om du ga mobilen til han trengte han jo ikke å si noe avslørende?

  Enig ellers, har opplevd folk som har sex og det er noe jeg ikke har behov for å se at andre har .