Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

Norske talenter -Se nakenstuntet!

Endelig blir standarden på norsk tv hevet til et høyere nivå. Om dette hadde skjedd i USA hadde det blitt advokatmat. Om det hadde vært gutten eller tv-selskapet som måtte ut med mest i erstatninger kunne vært morsomt å finne ut av. Heldigvis lever vi i Norge hvor det er godt med takrom for hva som vises i beste sendetid 😀

[HTML1]

Snakk om å bli kjendis over natten, vg har vært så snillle å komme med en meget utdypende artikkel.

Ps.  stem gjerne på innlegget nedenfor og spre det på facebook 🙂 La oss lage skikkelig kjendis av den karen her 😀

Tags: , ,

7 svar til “Norske talenter -Se nakenstuntet!”
 1. Pål sier:

  Dette burde IKKE være lov!! Skal man følge norsk lov blir dette faktisk tatt som blotting! Og noe av det som irriterer meg mest er at om dette hadde vært ei jente på 17 hadde dem ikke vist det!! Gutten bør skamme seg! Det var mange mindreårlige i salen! Jan Fredrik er helt skutt i huet som oppfordrer gutten til å vise alt!! SKAMME SEG BRUDE HAN!!

 2. susanne sier:

  Ja, menneskekroppen er en meget avskylig sak som virkelig ikke kan vises frem! Bur inn de som ikke dekker seg til!

  Tenk litt etter så forstår du kanskje hvor dumt det høres ut, jeg regner med at du ble født med klærne på?

 3. Far sier:

  ????
  Født med klærne på???? Hva har det med saken å gjøre?? Nakenhet på badet, i senga, i stua, på nudiststranda er helt greit, men jeg har aldri bedt om å få se tissen til han der ungstuten. Er alt lov bare fordi det går på TV? Skal vi oppfordre gud og hvermann å hive klærne på McDonalds, Dressmann, Karl Johan fordi vi ble født nakne?

 4. Jan sier:

  Dette var jo hysterisk morsomt, og det blir jo ikke mindre morsomt av det medie sirkuset han har laget i ettertid. Godt vi lever i norge der sånne ting kan skje.

  Håper en 17 år gammel jente kan gjøre noe lignende neste gang, hadde vært spennende å se hvordan tv2 hadde takklet pupper og mus.

 5. Ole Junker sier:

  Ja,dette må jo ha vært kos for Sturla.

 6. ME sier:

  Owend pål! dette er bare feet og jeg er ikke homo

 7. karoline sier:

  La oss ta det for det det er, en lett pr-kåt tennåring. Hvis man føler seg flau og utilpass er fjernkontrollen rett i nærheten.