Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

Liker du ikke mygg? Drep den med laser!

mygg

Laser mot mygg høres bra ut :p

Jeg har alltid vært fasinert av lasere, og nå ser det ut som de har fått enda et praktisk bruksområde utenom å se utrolig kule ut på konserter. Vg skriver i dag om at lasere som ble utviklet til «Star wars» prosjektet under den kalde krigen nå skal benyttes til å drepe mygg. (høres ut som noe gikk grundig feil i prosjektet da lasere som er laget for å ta ned raketter skal benyttes mot mygg..) Uansett høres jo dette ganske positivt ut, jeg skulle gjerne hatt min egen laser for å få vekk de blodtørstige jævlene som sniker seg innpå når jeg slapper av utendørs på sommerhalvåret, hmm kunne kanskje fungert mot innpåslitne typer på byen også :p

Uansett, etter litt googling kom jeg over en nettside som selger grønne lasere etter styrken å dømme ser de mer enn sterke nok til å kunne svi unna myggen, se styrken selv i disse laserfilmene. Problemet blir kanskje å sikte seg rett inn på myggen?

Tags: , ,

3 svar til “Liker du ikke mygg? Drep den med laser!”
  1. ikke gjør som mora di sier jens, mora di er ei ku sier:

    Å skyte mygg med laser, må jo være minst like tøft som å skyte spurv med kanoner

  2. insane sier:

    XD genialt skrevet ^^

  3. susanne sier:

    Jeg er fan av å skyte spurv med kanon. Det blir nesten som å gå på byen med både nettingstrøper, kort skjørt og utrigning og legge ann på en kåt fjortis…