Blondie blogg

Om faderen, sønnen og nabokjerringa.

En blondines bekjennelser.

Horeblogger

Samfunnet har en umettelig hunger etter sex. Og folk vet å spille på det. Uansett hvor man snur seg er det damer med utringinger lengre enn Grand Canyon (ikke det at det er noe galt i å bruke det gud har skjenket dere, work it girls!), menn med godt spredte ben (for dere vet jo at menn må vise hva de ha å by på..), reklameplakater med halvnakne kvinner og menn og musikkvideoer som skriker kåtskap og lyst.
Sex og seksuallitet har blitt et mer og mer åpent og stuerent tema,- til noens glede og andres frustrasjon (bokstavelig talt..). Jeg oppdaget at flere og flere har brukt denne nysgjerrigheten til å skaffe seg oppmerksomhet. Siste oppdagelsen jeg gjorde var at flere prostituerte blogger om sine liv, kunder og opplevelser, med mer eller mindre grad av filter. Jeg kom over en som kalte seg for gledespiken som la ut om pikante detaljer om sitt liv og sine kunder i form av top-ti lister over hennes best ligg eller ved innlegg av annen karrakter. På en måte må jeg si at det på en måte ble nesten litt for mye, men på en annen måte er jeg virkelig for den frigjorte kvinne. Men hvor langt skal man si at det er akseptabelt å dra det når det gjelder sex? Og hvor frigjort er man egentlig hvis man lar sex styre livet sitt så mye at man holder telling og lager lister og rangering over partnere? Ha man da ikke blitt slave av sitt eget sexliv om det opptar en så mye? Eller er man bare veldig interessert? Her vil sikkert noen innvende at jeg også spiller mye på sex, og det vet jeg. Noe er bevisst og noe er ikke bevisst. Tross alt så er det jo både spennende og pirrende.
Jeg tror ikke det er uten grunn at det er flere prostituerte som har blitt kjente av å blogge. Vi trenger hele tiden folk som kan pushe grensene våre, tirre oss litt mer. Sex er litt som dop. Det skal ofte mer til neste gang for å tirre. Sånn sett må jeg si at jeg liker gledespiken. Hun tørr å skrive. Tørr å provosere litt. Og måten hun skriver på viser at hun er langt mer enn sex.

Tags: ,

Kommentarer stengt.